Analysesjefens fire desiderte favoritter

Analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities forteller om fire aksjer du bør laste opp i.

Stig Myrseth, analysesjef i Orion

Analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities syns prisingen på Oslo Børs begynner å returnere til det normale, skriver Finansavisen torsdag.- Siden i vår har den eksplosive miksturen av multippelekspansjon og økte inntjeningsestimater turboladet aksjemarkedene. Fasen med multippelekspansjon synes imidlertid nå over, ettersom prisingen langt på vei er normalisert, sier analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities.Han forventer at børsen vil bevege seg sidelengs de neste månedene og peker blant annet på at Wall Street prises til en P/E på like over 15 for forventet inntjening de neste 12 månedene.Dette er på linje med gjennomsnittet for de siste fem årene.Når det gjelder enkeltaksjer har Myrseth blant annet tro på følgende fire papirer:- StatoilHydro- Northland Resources- Tandberg- RCCLLes hele intervjuet med Stog Myrseth i dagens utgave av Finansavisen.