Analysesjefens to favoritt-aksjer

Kim Evjenth i Argo Securities trekker frem to børs-lokomotiv når han skal nevne sine aksjefavoritter akkurat nå.

Aksjestrateg Kim Evjenth - Foto: Finansavisen

Den siste uken har hovedindeksen på Oslo Børs fortsatt den positive trenden med en oppgang på nærmere 6 prosent, skriver Finansavisen onsdag.Men analysesjef Kim Evjenth i Argo Securities vil langt fra friskmelde aksjemarkedene.- Vi er nå i en øvre del av en trendkanal og risikoen er stor for at aksjemarkedet vil falle. 10-15 prosent i verste fall, men mest sannsynlig 10 prosent, sier Evjenth og fortsetter.- Markedet har gått relativt fort og prisingen ligger nå på et historisk gjennomsnitt, fortsetter Evjenth.Av enkeltaksjer har analysesjefen tro på følgende to:- StatoilHydro- Yara- Holder oljeprisen seg på 78 dollar fatet, har StatoilHydro en spennende tid i møte. Når det gjelder Yara så har den steget mye, men vi har troen på at aksjen vil gå mer, sier Evjenth.Les hele intervjuet med analysesjef Kim Evjenth i dagens utgave av Finansavisen.