Analytiker anbefaler 3 aksjer

Danske Markets-analytiker Martin Stenshall ser en kjøpsmulighet i Opera, og to andre aksjer på Oslo Børs.

Jon S. von Tetzchner - Foto: Finansavisen
Børs

Etter at Opera-aksjen har falt over 25 prosent på fem dager ser Danske Markets-analytiker Martin Stenshall ifølge Finansavisen en kjøpsmulighet.- Det Opera leverer er gull verdt for telekomselskapene. De er avhengig av å tilby raske nettlesere til sine brukere som ønsker å laste ned mobile tjenester og innhold, noe som bidrar til å øke datatrafikken, sier han.Stenshall ser også en trigger for Tomra-kursen: utfallet av forhandlingene med Department of Conservation i California, som han tror ender med en høyere inntekt enn dagens tapsbringende sats på 0,15 cent per resirkulert boks.Stenshall karakteriserer overfor avisen videokonferanse som en "fortsatt ung industri med et kjempepotensiale".- Og Tandberg har historisk stort sett levert i henhold til forventningene, sier han til Finansavisen.

Nyheter
Børs