Analytiker: Denne aksjen kan stige 313 prosent

Analytiker forteller investorer at aksje kan stige 313 prosent. Alternativt er den tidenes short-case. (Oppdatert)

Børs

Questerre Energy Corp. er i dag den store vinneren på Oslo Børs. Aksjen stiger 11,34 prosent til 10,90 kroner som følge av en ressursoppdatering.Ifølge TDN Finans opererer Argo Securities med et kursmål på 20 kroner. Meglerhuset går så lang som å si at aksjen kan være verdt inntil 81 kroner.-Hvis man tror på langsiktige gasspriser på over syv dollar er aksjen verdt 81 kroner før utvanning. Utbyggingen av gasslisensene i Quebec krever enormt mye investeringer og da må selskapet emittere eller ut å låne penger, sier analytiker Teodor Sveen Nilsen i Argo Securities til TDN Finans.-81 kroner er en EV verdi som må finansieres og dermed vil utvanne dagens aksjonærer. Gitt nødvendig finansiering, er aksjen verdt 40-45 kroner på en urisket basis, sier Teodor Sveen Nilsen til HegnarOnline. Det betyr at oppsiden kan være på 313 prosent.Dagens gasspris ligger på 2,9 dollar pr tusen kubikkfot, mens forwardkontraktene for desember ligger på rundt fem dollar.-Er gassprisen under fem dollar er vel aksjen tidenes short-case, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs