Analytiker: Kjøp, kjøp og kjøp

Nordea-analytiker Ingolf Gillesdal forteller investorer om tre aksjer det kan være verdt å satse på.

Børs

I dagens utgave av Finansavisen kan vi lese at Nordea-analytiker Ingolf Gillesdal trekker frem tre kjøpskandidater innenfor olje og oljeservice som kan gå gode tider i møte. Favorittene er Seadrill, Sevan og Det norske oljeselskap.- Seadrills kvartalsrapport viste overraskende gode takter, og dermed måtte vi snu fra selg- til kjøp-anbefaling på aksjen, sier Gillesdal. Analytikeren tror selskapet kan bli et attraktivt utbyttecase på lang sikt.Sevan, med sine tønneformede og kostnadseffektive FPSOer og borerigger, fremholdes som et åpenbart turnaround-case. Det norske oljeselskap, som nå skal konsolidere med Aker Explorations, har Gillesdal hatt på kjøp en god stund.

Nyheter
Børs