Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer. Samtidig advares det mot høy risiko.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives BWG Homes som en kjøpskandidat mens Aker får en svak kjøpsanbefaling på kort sikt.- BWG Homes viser en meget sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Selv etter den kraftige oppgangen hittil i år, er oppsiden stor. Det er lite motstand før ved ca. 18 kroner. Aksjen har nylig brutt motstanden ved ca. 9 kroner, og dette nivået danner nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake. Meget positiv volumutvikling styrker aksjen. Aksjen er i tillegg positiv på innsidehandler. Med en gjennomsnittlig kursendring pr. måned på 45 prosent, er risikoen meget høy. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- Aker beveger seg sidelengs mellom støtte ved 110-120 kroner og motstand ved 154 kroner på mellomlang sikt. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. På kort sikt ligger aksjen nær et støttenivå ved 140 kroner, og en reaksjon opp mot 154 kroner bør komme. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs