Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl forteller om en aksje som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en aksje som kan oppleve kursfall.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives RCL som en kjøpskandidat mens Scana Industrier får en salgsanbefaling.- RCL ligger i en stigende trendkanal og ga nylig kjøpssignal fra en stor omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 106 kroner. Videre oppgang til 290 kroner eller mer er signalisert. Aksjen tester støtten ved ca 106 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Neste motstandsnivå er ved ca 162 kroner, så oppsiden er god. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- Scana Industrier har steget opp mot taket i en svakt fallende trendkanal. Videre utvikling innenfor trendkanalen indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Det er gitt salgssignal fra en liten dobbel-topp-formasjon. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler, og positiv volumbalanse svekker salgssignalet. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs