Analytikerens tre jokere på Oslo Børs

Analytiker plukker ut en doblingskandidat og flere andre hete aksjer på Oslo Børs.

Børs

Analytiker Thomas Nielsen i Pareto har funnet tre jokere på Oslo Børs, skriver Finansavisen.- Det er viktig å være selektiv. Generelt liker vi best aksjonærvennlige selskaper som har vist god kontantstrøm over tid, påpeker analytikeren.Norwegian er Nielsens største favoritt.- Norwegian Air Shuttle er et selskap vi mener er en doblingskandidat. SAS sin produksjon i Europa falt 45 prosent i august, og er ned 42 prosent hittil i år. Det samme mønsteret finner du hos andre flyselskaper. Dette hjelper både fyllingsgraden og prisene til Norwegian, sier Nielsen, som mandag oppjusterte kursmålet fra 74 til hele 146 kroner.- Telenor mener vi er det billigste large cap-selskapet på Oslo Børs, sier analytikeren.Kongsberg Gruppen, som avholder kapitalmarkedsdag i dag. er en tredje favoritt.Du finner mer om anbefalingene, samt salgsanbefalingene, i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs