Anbefaler fem aksjer

Analysesjef forteller investorer hvilke aksjer de bør satse på i tiden som kommer.

Børs

Selv om Kim Evjenth, analysesjef i Argo Securities, tror på en relativt flat børs frem mot årsskiftet, har han ikke problemer med å komme med konkrete kjøpsanbefalinger. I dagens utgave av Finansavisen sier Evjenth at oljesektoren sannsynligvis står overfor et løft. Favorittene er Statoil og Noreco.- Statoil er billig sammenlignet med andre store oljeselskaper og den er fortsatt billig selv om oljeprisen skulle falle noe tilbake fra dagens nivåer. Noreco er først og fremst et bet på nettopp oljeprisen. Eksponeringen mot oljeprisen er høy og aksjen har en solid trigger i form av nye letebrønner, sier analysesjefen.Evjenths kjøpsanbefalinger:• StatoilHydro• Noreco• RCCL• Yara• Sparabanken Midt-Norge

Nyheter
Børs