Anbefaler fem aksjer

-Det er usikkerhet på børsen og årstiden varsler om en turbulent periode, sier Espen Grønstad, adm. direktør i Investtech, til HegnarOnline. Her er hans favorittaksjer.

Foto: iStockphoto
Børs

Selv om usikkerheten begynner å spre seg i aksjemarkedet er det fremdeles mulig å gjøre gode kjøp. I et intervju med HegnarOnline trekker Espen Grønstad, adm. direktør i Investtech, frem fem aksjer han har tro på i tiden som kommer.-Det er usikkerhet på børsen og årstiden varsler om en turbulent periode. Men det skapes også muligheter, og skal vi trekke frem fem kjøpskandidater kommer disse best ut fra Investtechs systemer 31. august 2009, sier Grønstad. (Aksjene tar utgangspunkt i et utvalg blant de 10 prosent mest likvide selskapene)Kjøpsanbefalingene:•RCCL•Telenor•DnB NOR•Aker Solutions•TGS NopecInvesttech har i over 12 år jobbet med forskning innen behavioural finance og teknisk aksjeanalyse. Aksjene i listen blir valgt ut på bakgrunn av Investtechs sine avanserte matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer og analyserer aksjens; trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling.

Nyheter
Børs