Anbefaler hele 21 aksjer

Her får du ukens aksjetips på Oslo Børs. Hele 21 kjøpsanbefalinger!

Foto: Scanpix
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets, Gambak-forvalter Albert Collett, analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 21 aksjer.Dette er de 21 aksjene de tre satser på denne uken:RCCLSubsea 7BWG HomesMarine HarvestPGSOdimSparebanken ØstAlgetaTelenorStatoilHydroAustevoll SeafoodFred. Olsen EnergyNorsk HydroFrontlineGrieg SeafoodSeadrillYaraPronova BiopharmaAteaProtector ForsikringCopeincaSå langt i år er Tunaal best med en avkastning på 41,5 prosent. Naustvik har pluss 37,7 prosent, mens Collett og Jonassen nå er opp hhv. 32,7 og 20,9 prosent. I samme periode er hovedindeksen opp 24,4 prosent.

Nyheter
Børs