Blandet i Asia på helligdag

Det er stengt i Japan, mens det er usikkert på de åpne børsene.

En investor følger aksjemarkedet - Foto: Scanpix

Det er Dagen for å respektere de eldre i Japan, og børsene holder stengt. Børsen i Hong Kong, Hang Seng, stiger 0,21 prosent, mens lille CSI 300 i Shanghai faller 1,65 prosent.Det er børsnedgang i Sør-Korea, Australia og New Zealand.Følg utvalgte indekser verden over i sanntid erShanghai Pudong Development Bank fikk lov til å gjennomføre en aksjeemisjon, og aksjen falt 5,1 prosent, ifølge Bloomberg. STX Pan Ocean hoppet 8,2 prosent etter nyheter om at selskapet er i samtaler med Vale for transport av jernmalm.- Markedet vil bevege seg i minste motstand vei, som er opp - men ikke rett opp, sier en markedsstrateg til Bloomberg.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.