Blandet på børsene i Asia

I Japan er det pessimistene som råder. Slik ser det ut på de asiatiske børsene.

En Shanghai-basert investor følger med på aksjemarkedet - Foto: Scanpix

Fredag har det vært en blandet utvikling på børsene i Asia. I Japan faller Nikkei 225-indeksen 0,64 mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,20 prosent. I Hong Kong faller Hang Seng-indeksen 0,29 prosent mens Singapores Strait Times-indeks er ned 0,02 prosent.I Taiwan klatrer Taiex-indeksen 0,43 prosent mens Kospi-indeksen i Korea kan vise til en oppgang på 0,95 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.