Børspause i Crew

Det er innført børspause i Crew. I dag skal aksjonærene prøve å bli enige om en redningsplan.

Jens Ulltveit Moe - Foto: Finansavisen
Børs

Det er innført børspause i Crew. Aksjen ble sist omsatt for 2,34 kroner, ned 0,85 prosent. I går stupte aksjen hele 19,18 prosent.På långivermøtet i Crew i dag vil styrets forslag til redningsplan for det skakkjørte selskapet til å bli stemt ned, skriver Aftenposten. Långiverne lar seg ikke skremme av hovedeier og styreleder Jens Ulltveit-Moes konkurstrussel.Skagen Fondene er en av de største långiverne i de aktuelle obligasjonslånen. Ifølge forvalter Kristian Falnes kommer to tredjedeler av långiverne i obligasjonslånet som forfaller i år, til å stemme mot.- Vi synes forslaget som ligger der er ubalansert. Vi kommer til å stemme mot, sier Falnes.

Nyheter
Børs