Børsvinner etter Celina-kjøp

- Markedet vil nok vente på hva som skjer når USA åpner etter langhelgen, sier megler i forbindelse med børsåpningen. Et Spetalen-selskap ligger bra an etter at Celina Midelfart har kjøpt aksjer. (Oppdatert 09:14)

Foto: Scanpix
Børs

Oslo Børs har startet dagen med en liten oppgang tirsdag. Etter 13 minutters handel er hovedindeksen opp 0,2 prosent til 306,33 Wall Street holdt stengt mandag som følge av Labor Day, mens Asia-børsene steg i morges.- Jeg tror vi får en flat åpning på Oslo Børs i dag og tror utviklingen frem mot åpning i USA vil bli styrt av oljeprisen. Kronen styrker seg mot dollaren, men oljeprisen har ikke gjort så mye ut av seg siden i går, sa en megler til TDN Finans før åpning.- Markedet vil nok vente på hva som skjer når USA åpner etter langhelgen, man merker tydelig at det er få impulser og triggere når de holder stengt, sa han.Brent-oljen (oktober-kontrakten) stod ved stengetid på børsen i går i 67,09 dollar fatet. Siste notering er 67,38 dollar. StatoilHydro stiger 0,5 prosent til 131,20 kroner.Norwegian kom i morges med trafikktall for august. Aksjen stiger 4,7 prosent til 84 kroner. Flyselskapet fløy 1.007.623 passasjerer i august 2009, opp 18 prosent fra året før. Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med ni prosent, mens total kapasitet (ASK) økte med syv prosent.AGR Group er aller best med en oppgang på 15,8 prosent til 6,52 kroner.Øystein Stray Spetalens seismikkselskap Spectrum stiger 7,1 prosent etter at Finansavisen skrev at Celina Midelfart har kjøpt en større post i selskapet.DnB NOR og Golden Ocean faller 1,6 prosent.Så langt er det omsatt verdipapirer for 252 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs