Bratt børsfall i Oslo

Skuffende amerikansk boligsalg sender Oslo Børs ned rundt 2 prosent. Flere tungvektere faller 6-8 prosent.

De skuffende boligtallene fra USA har sendt europeiske børser godt inn i negativt terreng.Tyske DAX faller 1,35 prosent, franske CAC 40 rundt 1,1 prosent, mens britiske FTSE 100 trekker ned rundt 0,8 prosent.Hovedindeksen på Oslo Børs sto rundt klokken 16.30 i 318,60 poeng, ned 1,55 prosent. Trenden bare fortsetter, og ca. klokken 16.45 er indeksen ned 2,1 prosent til 316,99 poeng.Frontline faller mest blant tungvekterne - 8,0 prosent. Subsea 7 trekker ned 6,1 prosent, mens aksjer som REC, Acergy og Sevan Marine faller 5-5,7 prosent. PGS er ned over fire prosent.DNO topper fremdeles taperlisten, med et fall på 47,45 prosent til 3,50 kroner.Blant lyspunktene er DnB NOR, som trekkes opp sammen med øvrige europeiske bankaksjer. Oppgangen er 3,6 prosent.Vi kommer tilbake med mer i børskommentaren.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.