Carnegie er teknoglad

- Vi i Carnegie har et positivt markedssyn, sier analytiker Christian Rom om norske teknologiaksjer.

Foto: Scanpix

Sammen med Espen Torgersen dekker Rom norske teknologiaksjer, noe meglerhuset anser å ha pen oppside, ifølge Finansavisen.- Den økonomiske bedringen er i en tidlig fase. Normalt sett har markedet en sterk utvikling inntil man ser en innstramning av pengepolitikken. Vi tror at markedet vil bli drevet videre av økt kapitalallokering til aksjer, tiltrukket av attraktiv prising og oppjustering av estimater, sier Rom til avisen.Analytikeren anbefaler blant annet Atea og Telio, samt Q-Free, men er forsiktig med å anbefale Opera.- Opera er en aksje investorer bør holde seg unna grunnet luftig prising og økt usikkerhet rundt fremtidig vekst. Vi mener at markedets forventninger til inntjening for inneværende år er for høye og må komme ned. Dette vil sannsynligvis føre til videre press på aksjen, sier han.Les alle Roms aksjetips i dagens Finansavisen