Dagens kjøpskandidat

De siste dagene har vært fantastiske for aksjonærene i Questerre Energy. Nå får aksjen en ny kjøpsanbefaling.

1
Børs

I går kunne vi lese at analytiker Teodor Sveen Nilsen i Argo Securities mener Questerre Energy har en potensiell oppside på 313 prosent. I analysenytt fra Investtech beskrives aksjen som dagens kjøpskandidat.- Questerre Energy ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange. Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 10,00 kroner og motstanden ved ca. 13,00 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 10,90 kroner, opp 11,34 prosent.

Nyheter
Børs