Daytraderne handlet mest i DNO

I går var det NordNet som var desidert største kjøper av DNO-aksjer.

DNO-aksjen startet dagen med en fullstendig kollaps, og ble handlet på 2,98 kroner klokken 09:03, men kursen har stabilisert seg utover dagen.- Kursutviklingen har gått slik jeg forventet. Jeg ventet aksjen skulle falle til tre kroner og slutte på fire kroner, sier en kilde i DNO til HegnarOnline.Men hvem var kjøperne? Det var tilsynelatende ingen større, utenlandske aktører som bunnfisker DNO-aksjer, men snarere spekulative daytradere, slik meglerstatistikken så ut.Største nettoppkjøper var NordNet-kunder, som har handlet 17 prosent av aksjene. Andre store aktører på kjøpersiden var Pareto og DnB NOR Markets.Som følge av en feil på vårt statistikkverktøy, ble det opprinnelig publisert feil meglerstatistikk før klokken 16:00 torsdag. I og med at DNO er en OBX-aksje, er det ikke mulig å se meglerstatistikk før klokken 18:00.