De amerikanske børsene snudde ned

Investorene på Wall Street tolker dagens nøkkeltall. Børsene startet opp, men har nå snudd ned. Den videre utviklingen i det amerikanske aksjemarkedet kan du følge her (oppdatert 18.00).

To tradere på NYSE - Foto: AP

Etter åtte minutters handel peker pilene oppover på de amerikanske børsene torsdag.Dow Jones er opp 0,4 prosent til 9.787,63, Nasdaq 0,2 prosent til 2.136,11, mens S&P 500 avanserer 0,27 prosent til 1.063,69 poeng.Det er først og fremst dagens jobless claims-tall som sørger for den gode stemningen.Klokken 18.00Oljeprisen har falt over to dollar fatet torsdag ettermiddag, og energisektoren bidrar til å sende Wall Street ned.Dow Jones er ned 0,6 prosent, Nasdaq 1,35 prosent, mens S&P 500 går tilbake én prosent.Klokken 16.30 De skuffende boligtallene har sendt markedet i minus.Dow Jones er nå ned 0,5 prosent, Nasdaq 1,2 prosent, mens S&P 500 faller 0,82 prosent.Utviklingen kan du følge her. Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.