Det meste tyder på børsnedgang onsdag

Faktorene som påvirker Oslo Børs er stort sett negative før børsåpningen mandag.

Foto: iStockphoto
Børs

Oslo Børs falt tirsdag 0,74 prosent til 297,97. Stikkordene var makrotall fra USA, Crew-konkurs? og ny Questerre-jubel.NetFonds' analyse tilsir en negativ børsåpning i Oslo. Nettmegleren tror Hovedindeksen vil falle 0,67 prosent til 295,98 de første fem minuttene.-Vi tror Oslo børs åpner ned i dag. I Asia har de fleste indeksene falt i kjølvannet av gårsdagens 'sell-off' i USA. I Kina derimot, er børsen litt opp, men dette er ikke nok til å endre stemningen i Europa i åpningsminuttene, slik vi ser det, skriver meglerhuset i en rapport.Les hele børskommentaren herUSA Stemningen på USA-børsene i går var heller ikke den helt store. - Folk er overnervøse, avslører frykt-trader.Dow Jones-indeksen falt 1,96 prosent til 9.310, S&P 500 falt 2,21 prosent til 998, mens Nasdaq tok av 2 prosent og endte på 1.968.Les hele USA-kommentaren her.Onsdag I skrivende stund står Brent-oljen (oktober-kontrakten) i 68,24 dollar fatet, opp 51 cent.Asiatiske børser falt tirsdag. Nikkei 225-indeksen i Tokyo falt 2,49 prosent, Hang Seng i Hong Kong falt 1,58 prosent, mens CSI 300 i Shanghai var omtrent uendret i dag.- Vi holder oss forsiktig på sidelinja i markedet. Det meste av rekylen etter finanskrisen er priset inn, sier en forvalter til Bloomberg.Selskapet som eier blant annet Seven Eleven og Denny's i Japan, Seven & I Holding, falt 3,1 prosent i Tokyo, mens stålselskapet Sekisui House falt 5,1 prosent. Les mer her.Europeiske børser ventes å falle onsdag. Børs-bookmakere venter å se britiske FTSE ned opptil 37 poeng, tyske DAX opptil 25 poeng, mens CAC40 i Paris er ventet ned opptil 10 poeng.Dagens makrotall Resultatsesongen er over, og det er Paretos olje- og offshoreseminar som er den kanskje største begivenheten onsdag. I tillegg kommer dissse nøkkeltallene:- Norge:PMI august kl 09:00- Norge:Industriinvesteringer 3.kv. kl 10:00- Norge:Forventningsundersøkelsen (Norges Bank) 3.kv. kl 10:00- ØMU:BNP 2.kv. kl 11:00- ØMU:PPI juli kl 11:00- USA:ADP sysselsettingsrapport august kl 14:30- USA:Industriordre juli kl 14:30- USA:Referat fra seneste rentemøte i Federal Reserve kl 20:00Hele listen, komplett med forventninger og tidligere tall finner du på HegnarOnlines Market WatchMer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs