Dette skjer i dag - jobb- og bolig-spenning

På finanskalenderen for torsdag 24. september finner man blant annet offentliggjøringen av viktige bolig- og jobbtall. Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Torsdag 24. september 2009 kan blant annet by på ferske tall for såkalte jobless claims fra USA, samt tall for bruktboligsalg i samme land.Vi får også makrotall fra både Japan og Tyskland i løpet av dagen.Her er alle dagens hendelser:Makrotall som blir offentliggjort: - Japan: Handelsbalanse august- Sverige: PPI august kl 09:30- Tyskland: IFO-indeksen september kl 10:00- USA: Jobless claims, ukestall kl 14:30- USA: Bruktboligsalg august kl 16:00Få også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!Annet:- Oslo Rig Event 2009, Felix Konferansesenter kl 09:00-15:30- StatoilHydro, gasseminar, kl 12:15, selskapets lokaler Vækerø- G-20 møte i PittsburghUtenlandske:- H&M, Research In Motion