Dette skjer i dag - rente- og olje-sjokk?

På finanskalenderen for onsdag 23. september 2009 finner vi en rekke spennende nyheter og offentliggjøringer. Kommer det noen store overraskelser?

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

På finanskalenderen denne tirsdagen finner vi blant annet dobbel rentedom samt ferske oljelagertall fra USA.Dessuten får vi også ferske tall fra eurosonen.Her er alle dagens hendelser:Makrotall som blir offentliggjort: - Frankrike: Privat forbruk august, klokken 08:45- Frankrike: PMI september, klokken 09:00- Tyskland: PMI september, klokken 09:30- ØMU: PMI september, klokken 10:00- Norge: AKU-ledighet juli, klokken 10:00- Norge: Arbeidskraftundersøkelsen fra SSB, sesongjusterte månedstall, juli, klokken 10.00Få også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!- UK: Referat rentemøte, klokken 10:30- ØMU: Industriordre juli, klokken 11:00- Norge: Rentebeslutning fra Norges Bank, klokken 14:00- Norge: Pressekonferanse om rentebeslutningen, klokken 14:45- Norge: Eksport av laks, uketall fra SSB, klokken 10.00- USA: Oljelager-tall, klokken 16.30- USA: Rentemøte i FED med rentebeskjed, klokken 20:15Annet:- Japan: Markedene har stengt