- Disse fire aksjene kan gi deg solid gevinst

Meglerhuset Christiania Securities slår mandag til med fire klinkende klare kjøpsanbefalinger. Disse papirene kan komme til å gi deg solid gevinst.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities anbefaler i sin morgenrapport mandag fire aksjer.De fire det er snakk om er Aker Solutions, Seadrill, Orkla samt DnB NOR. Sistnevnte er meglerhusets såkalte hovedcase.- DnB NOR har dannet en stigende trend. Aksjen ga et tydelig kjøpssignal ved brudd opp gjennom 57 kroner. Etter en rask oppgang har aksjen falt tilbake på svakt volum og reagert opp fra sterk støtte ved 57 kroner. Videre oppgang indikeres. Lite tydelig motstand før topper fra i fjor rundt 70 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 68 kroner og stopp 59,50 kroner, skriver meglerhuset i rapporten.Når det gjelder Seadrill-aksjen har den nylig gitt nytt kjøpssignal mener Christiania Securities.- Seadrill ga et viktig kjøpssignal tidligere i vår ved brudd opp gjennom 65 kroner. På kort sikt har aksjen dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom 100 kroner. Videre oppgang indikeres og det er lite motstand før rundt 120 kroner. Støtte ved 114 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 130 kroner og stopp 113 kroner, kan man lese i rapporten.For Orkla-aksjen sin del så har verdipapiret nylig brutt motstand fra tidligere topper.- Orkla har gitt et klart kjøpssignal ved brudd opp gjennom 50 kroner på høyt volum. I tillegg er motstand fra tidligere topper rundt 53 kroner brutt. Det er lite tydelig motstand over dagens kurs og videre oppgang indikeres. Ved en eventuell korreksjon ned burde det være noe støtte rundt 53 kroner og 52 kroner og sterk støtte nede ved 50 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 59 kroner og stopp 51,50 kroner, står det i rapporten.Avslutningsvis mener meglerhuset av også Aker Solutions-aksjen skal opp fremover.- Aker Solutions har dannet en stigende trend. Et nytt kjøpssignal ble gitt ved brudd opp gjennom toppene rundt 58 kroner. Etter en test av støtte ved 57-58 kroner er videre oppgang mest sannsynlig. Lite motstand over dagens nivå. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 75 kroner og stopp 63 kroner, skriver meglerhuset.