DNO-sjefene er ikke i Kurdistan

Helge Eide & Co er IKKE i Kurdistan.

Foto: DNO

DNO-aksjen har torsdag morgen blitt handlet så lavt som 2,98 kroner, ned 55 prosent fra siste omsetning før børspausen mandag. Aksjen er i skrivende stund ned 48 prosent til 3,47 kroner.DNO ligger i konflikt med Oslo Børs og må i tillegg gjøre sitt ytterste for å blidgjøre de kurdiske selvstyremøtene for å kunne få tilbake lisensene i Kurdistan, som de har mistet i 6 uker.Etter det HegnarOnline kjenner til er imidlertid verken adm. dir. Helge Eide eller styreleder Berge Gerdt Larsen i Kurdistan og forhandler.Delisting? - Styret i DNO ser nå på ulike strategiske alternativ. En av mulighetene er å deliste selskapet og flytte aksjene til en annen børs, skriver DNO i en pressemelding torsdag morgen.Etter det HegnarOnline kjenner til, er pressemelding og delisting-truslene en relativt ny hendelse internt i selskapet.Det er mye som tyder på at DNO vil fortsette å handle på Oslo Børs, og selve meldingen kan bli tolket som et forsøk på en powerplay fra det lille oljeselskapet.- Dette alternativet kan innebære å flytte hele selskapet, eller datterselskapet som sitter på lisensene i Kurdistan-regionen, skriver selskapet videre i pressemeldingen.Alt om DNO-skandalen