DNO vurderer å flykte fra Oslo Børs

- Vi vurderer å flytte noteringen til en annen børs, skriver DNO i en melding torsdag morgen.

DNO International adm. dir. Helge Eide - Foto: Scanpix

- Styret i DNO ser nå på ulike strategiske alternativ. En av mulighetene er å deliste selskapet og flytte aksjene til en annen børs, skriver DNO i en pressemelding torsdag morgen.- Dette alternativet kan innebære å flytte hele selskapet, eller datterselskapet som sitter på lisensene i Kurdistan-regionen, skriver selskapet videre.DNO skriver også at selskapet er i forhandlinger med KRG om å løse konflikten som har oppstått, slik at selskapet skal få rettighetene til eiendelene i Irak tilbake.DNO gjør det videre klart at de har bedt Oslo Børs om ytterligere suspendering av all handel i DNO-aksjen.De opprettholder sitt syn om at Oslo Børs har villedet media ved å publisere deler av det DNO mener er konfidensiell informasjon. DNO forbereder nå å søke erstatning og vil gå rettens vei mot Oslo Børs. De forventer å gjøre erstatningskravet offisielt i løpet av de nærmeste dagene.Les hele meldingen fra DNO her