- Finanskrisens mest dramatiske episode

- En periode vi aldri har opplevd maken til, sier forvalter Peter Warren.

Peter Warren - Foto: Finansavisen

Tirsdag denne uken møtte Federal Reserve-sjef Ben Bernanke til en spørsmålsrunde i Brookings Institution. Der sa han blant annet at resesjonen trolig er over.- Fra et teknisk perspektiv er det veldig sannsynlig at resesjonen er over, sa han ifølge Reuters.I DN forteller forvalter Peter Warren om episoden han opplevde som mest dramatisk under finanskrisen:- Uken umiddelbart etter den første amerikanske krisepakken ble nedstemt. Verdifallet på alle typer aktiva som fulgte de påfølgende dager hvor man visste at beslutninger ikke kunne fattes i USA på grunn av jødiske helligdager var sannsynligvis en periode med formuesdestruksjon vi aldri har opplevd maken til.På spørsmål om hva som er den viktigste lærdom vi kan trekke av finanskrisen, er svaret som følger:- At historien kommer til å gjenta seg.