Flere flyr Norwegian

Norwegian fløy over én million passasjerer i august.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen
Børs

Norwegian Air Shuttle melder fløy 1.007.623 passasjerer i august 2009, opp 18 prosent fra året før. Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med ni prosent, mens total kapasitet (ASK) økte med syv prosent. Kabinfaktoren var på 81 prosent, opp to prosentpoeng.Yielden er estimert til 0,58 kroner for perioden, ned to prosent.87,7 prosent av flyvningene var i rute.Du finner hele børsmeldingen her- For andre måned på rad har over en million passasjerer valgt å reise med Norwegian. Det er svært gledelige tall i en tid med tøff konkurranse om flypassasjerene. Denne måneden har vi lansert hele syv nye ruter fra Skandinavia, blant annet til Las Palmas fra Trondheim til vinteren. I Norwegian jobber vi kontinuerlig for å utvide rutetilbudet i takt med etterspørselen og kundenes ønsker, og når vi får så gode trafikktall er det en ekstra inspirasjon for oss, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Nyheter
Børs