Forvalter: Sats på sykliske aksjer

I 2010 tror forvalter Petter Goldenheim på et oppsving på 20 til 30 prosent. Her får du forvalterens aksjetips.

Petter Goldenheim - Foto: Finansavisen

Forvalter Petter Goldenheim tror børsen kan ha gjort sitt for i år. Til neste år derimot tror han på et oppsving på ytterligere 20 til 30 prosent, skriver Finansavisen.- Ettersom bekymringene gradvis minsker vil markedene stige. De siste måneders kraftige stigning må kanskje fordøyes først, så jeg venter ikke stor oppgang før årsskiftet. Kanskje når indeksen 350, men sannsynligvis ikke mer. Derimot tror jeg neste år vil bli bra, og jeg blir ikke overrasket om vi da ser en oppgang på 20 til 30 prosent, kanskje til 420-450, sier han.Når markedet begynner å gå igjen til neste år så tror Goldenheim ifølge avisen at det vil være lurt å satse på sykliske aksjer.- Av de norske aksjene jeg følger så tror jeg at Yara, Norsk Hydro, Stolt Nielsen, Wilh. Wilhelmsen og Marine Harvest vil ta del i oppgangen.