Fredriksen tar grep - kjøper enda mer aksjer

Han krangler så busta fyker med ledelsen med fortsetter å laste opp med aksjer i TUI. Fredriksen er nok en gang på ferde.

John Fredriksen - Foto: Scanpix

Investor John Fredriksen har nok en gang kjøpt flere aksjer i reiselivsgiganten TUI, skriver dn onsdag.Fredriksen, som til tider har ligget i konflikt med ledelsen i selskapet, er ikke fornøyd med hvordan konsernet drives, og har hatt flere sammenstøt med TUI-sjef Michael Frenzel.Fredriksen har nå økt sin andel i TUI fra 18 prosent til 19 prosent. Fredriksen har nå investert til sammen sju milliarder i det tyske selskapet, gjennom sitt Monteray Enterprsies.Selskapet sitter fortsatt med 43 prosent av aksjene i container-rederiet Hapag-Lloyd, som er meget hardt rammet av nedturen i verdensøkonomien.