Går det mot giga-emisjon for børs-lokomotivet?

- Det er bare snakk om dager for offentliggjøringen av en giga-emisjon i DnB NOR kommer, sier bankanalytiker.

Foto: Scanpix

Det går mot en giga-emisjon i DnB NOR. Det sier bankanalytiker Bengt Kirkøen i Fondsfinans til dn torsdag.- De fleste venter nå en emisjon i DnB NOR. Det er det ingen tvil om. Her er det bare snakk om dager før offentliggjøringen, sier Kirkøen.Landets største bank trenger nå 15 milliarder kroner for å bli like solid som konkurrentene.Også analytiker Geir Kristiansen i Argo Securities tror det er duket for DnB NOR-emisjon rett rundt hjørnet.- Jeg tror nok at kapitalmarkedet vil kreve at banken styrker balansen, sier Kristiansen.DnB NOR-sjef Rune Bjerke har tidligere innrømmet at emisjon kan være et alternativ for storbanken.