Hegnar: Dette velger Gjedrem

Redaktør Trygve Hegnar synes ikke det er opplagt at renteøkningene skal komme som perler på en snor fremover.

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Finansavisen

Førstkommende onsdag er det nytt rentemøte i Norges Bank. 11 av 11 økonomer mener renten holdes uendret denne gangen, men at det kommer en økning på møtet i oktober.Ansvarlig redaktør Trygve Hegnar omtaler renten på lederplass i Finansavisen i dag. Han er ikke overbevist om at renteøkningene vil komme som perler på en snor fremover.- Kanskje ikke en gang i oktober, skriver redaktøren, som peker blant annet på en markant sterkere krone den siste tiden, særlig mot pund.- Hvis Svein Gjedrem må velge mellom norsk eksport eller en prisøkning i boligmarkedet, velger han eksportindustrien, fortsetter Hegnar.Les hele lederen i dagens avis.