Hegnar: Sponheim blir premiert

- Slik sett blir Lars Sponheim premiert for at han ødela et borgerlig regjeringsalternativ, skriver redaktør Trygve Hegnar.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

Årets stortingsvalg endte altså med at den rødgrønne regjeringen, med statsminister Jens Stoltenberg i spissen, fortsetter i fire nye år. I tillegg forsvant Venstre-leder Lars Sponheim ut av Stortinget.Ansvarlig redaktør Trygve Hegnar tar Sponheims exit opp på lederplass i Finansavisen i dag.- Katstrofen nå, med bare to stortingsrepresentanter de neste fire årene, kan være begynnelsen på slutten for Venstre i rikspolitikken, og det blir en tung bør å bære for Venstre-lederen, skriver redaktøren.Sponheim har etter valgtapet lansert seg selv om kandidat til å bli fylkesmann i Hordaland, noe Hegnar tror hans tidligere kolleger vil hjelpe ham med.- Slik sett blir Sponheim premiert for at han ødela et borgerlig regjeringsalternativ, fortsetter redaktøren.Les hele lederen i dagens avis.