Helge Eide startet kontakten

All kontakt mellom DNO og KRG ble startet av Helge Eide i forbindelse med den omstride transaksjonen, viser offentliggjorte dokumenter.

DNO International adm. dir. Helge Eide - Foto: Scanpix

Dokumenter Dagens Næringsliv har fått utlevert av Oslo Børs, viser korrespondansen mellom DNO og KRG.Mailene starter med Helge Eides direkte mail til de kurdiske myndighetene:From: Helge Eide Sent: 10 ocotber 2008 10:10 To: krgoil.com_aaa Subject: Share PurchaseDear Dr. Ashti,Out Brooker in Norway is ABG Sundal. The contact person is xxxxxxxxx.His E-mail is:xxxxx@abgsc.noand his mobile telephone is +47 xxxxxxxxKind regards Helge EideVidere korrespondanse viser hvordan Oslo Børs, HSBC og KRG har vært i kontakt over lengere tid.Dette ble avsluttet, da KRG solgte 20,3 millioner DNO-aksjer 8. mai 2009.