Hever kursmål på Norwegian

Orion Securities er fornøyd med Norwegians trafikktall for august og vil sannsynligvis heve kursmålet på aksjen.

Norwegian - Foto: Scanpix
Børs

Flyselskapet Norwegian annonserte tirsdag selskapets trafikktall for august. Les mer her.- Kapasiteten (ASK) økte med 7 prosent på årsbasis mot våre forventninger om en vekst på 11 prosent. Kabinfaktoren på 81 prosent overrasket derimot på den positive siden, skriver Orion Securities i en fersk oppdatering.Yielden for august kom inn på 58 øre, ned to prosent fra tilsvarende periode i fjor og under Orions forventninger på 62 øre.- Fallet i yielden ble kompensert av den sterke kabinfaktoren og inntekten per enhet (RASK) stod til forventningene på 0,47 kroner, heter det videre i oppdateringen fra Orion.Totalt mener meglerhuset at tallene tilsier en noe sterkere inntjening enn det de allerede har lagt til grunn og analytiker Aleksander Solovjov vil sannsynligvis finjustere estimatene oppover.- Markedsposisjonen til Norwegian ser fremdeles bunnsolid ut. Vi kommer til å beholde kjøpsanbefalingen og oppgradere vårt kursmål til 120 kroner, konkluderer Solovjov.

Nyheter
Børs