Høytflyvende Oslo Børs

Norwegian har nok en god dag på Oslo Børs. Alle venter på USA-åpning etter langhelg.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen
Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 0,42 prosent til 306,95 ved lunsjtider. Det er omsatt verdipapirer for 1,8 milliarder kroner så langt, og forholdet mellom aksjer som stiger og faller i verdi er omtrent 1 til 1.Ukas tipsMeglerhuset Pareto jekket i går opp kursmålet på Norwegian-aksjen fra 74 kroner til 146 kroner.Da HegnarOnline omtalte oppjusteringen ble Norwegian-aksjen handlet for 77 kroner, mens den i skrivende stund handles for 86 kroner. Aksjen er da opp rundt 12 prosent på under 24 timer.Norwegian Air Shuttle melder fløy 1.007.623 passasjerer i august 2009, opp 18 prosent fra året før. Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med ni prosent, mens total kapasitet (ASK) økte med syv prosent. Kabinfaktoren var på 81 prosent, opp to prosentpoeng.Vinnere og tapereAGR Group stiger 23,45 prosent til 6,95 kroner. Vær obs på at aksjen handles ex. emisjonsrett i dag.Nexus-aksjen, som sammen med CanArgo er på Oslo Børs sin versting-liste, stiger 8,11 prosent til 2 kroner.Foruten pennystocken Artumas, så faller Oceanteam 11,62 prosent til 1,75 kroner. Ifølge selskapet er nå alle 121.337.777 aksjer mulig å handle i, noe som ikke har vært mulig inntil nå i forbindelse med konvertibel gjeld.Camillo Eitzen faller 7,25 prosent til 6,40 kroner.De mest omsatteBlant de mest omsatte aksjene er det stort sett oppgang. StatoilHydro-aksjen stiger 1,3 prosent til 132,30 kroner, Yara stiger 0,39 prosent til 181,50 kroner, PGS stiger 2,89 prosent og Norsk Hydro stiger 2,93 prosent på uvanlig lav omsetning.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs