Ignis sikrer ny kontrakt

-Vi er meget begeistret for denne avtalen som vi tror har et stort vekstpotensial for Ignis fremover, sier Patrik Evaldsson, adm. direktør i Ignis Syntune.

Foto: iStockPhoto
Børs

Ignis har inngått en endelig avtale med det som beskrives som en stor produsent av fiberoptisk transmisjonsutstyr, for levering av tunbare laser chips over en periode på fem år.Den første ordren forventes å bli mottatt i nær fremtid.Dette er den første avtalen Ignis har fått som inkluderer rene chipleveranser til tredjeparts produsent av tunbare laser-subsystemer.- Denne avtalen er et viktig steg i iverksettelsen av vår strategi om å levere tunbare laserchips til ledende internasjonale subsystem-produsenter. Vi er meget begeistret for denne avtalen som vi tror har et stort vekstpotensial for Ignis fremover, sier Patrik Evaldsson, adm. direktør i Ignis Syntune

Nyheter
Børs