Jørn Lyshoels heteste aksjetips

- Går du ut av aksjemarkedet bør du ikke gjøre det for lenge, anbefaler aksjetrateg Jørn Lyshoel i Nordea. Her er favorittaksjene.

Jørn Lyshoel i Nordea Markets - Foto: Finansavisen
Børs

Aksjetrateg Jørn Lyshoel i Nordea mener de siste dagenes nedtur på børsen rett og slett skyldes historiske årsaker.- Jeg tror det er så banalt som at investorene toner ned risikoen før september og oktober, som historisk er svake måneder. Og det samme rådet vil jeg gi til mindre investorer. Ton ned risikoen, sier Lyshoel til E24.- Går du ut av aksjemarkedet bør du ikke gjøre det for lenge. Vi tror januareffekten i aksjemarkedet kommer tidlig i år, kanskje allerede i november, sier han.- Jeg vil trekke frem PGS og TGS, som begge får løft tidlig i syklusen. Likedan ville jeg satset på fisk - gjerne Marine Harvest. Og så ville jeg satset på Norsk Hydro, sier Lyshoel til nettstedet.

Nyheter
Børs