Kan aksjen gå 400 prosent?

Er du langsiktig kan du se Algeta-aksjen i 300 kroner, tror meglerhus. Det er 400 prosent over dagens kursnivå.

Alpharadin, medisin utviklet av børsnoterte Algeta til brukt i prostatakreft i skjelettet. Basert på radium - Foto: Finansavisen
Børs

Algeta steg kraftig i forrige uke på en millliardavtale med Bayer. Nå går aksjen for 60,25 kroner, opp 10 prosent.Ifølge DnB NOR Markets bør det på sikt være en stor oppside i aksjen."Vi mener investorene bør glemme prosentene de eventuelt har gått glipp av ettersom selskapet nå er kommet over i en ny fase. Under forutsetning av at selskapet oppnår positive fase tre resultater om rundt 2 år mener vi en fair verdi vil ligge på 150 til 200 kroner per aksje. På enda lengre sikt bør potensialet være opp over 300 kroner per aksje", skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.DnB NOR Markets opererer med en kjøpsanbefaling og et 12 måneders kursmål på 90 til 100 kroner per aksje.

Nyheter
Børs