Kjøpte aksjer av avgått og narkoman megler

Anita Sletten bestemte seg for å kjøpe aksjer etter råd fra sin megler. Det hun ikke visste var at megleren av narkoman, og hadde sluttet i jobben sin.

Foto: Scanpix

Departementsrådgiver Anita Sletten gjorde høsten 2007 en handel hun nå angrer dypt på, skriver dn onsdag.Hun ble da overtalt av sin Verdispar-megler til å kjøpe aksjer i kaffeselskapet Aromatique.Det hun imidlertid ikke visste var at megleren var narkoman og hadde sluttet i Verdispar et halvt år tidligere.- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne være så naiv. Men når du bruker et meglerhus, så er det jo fordi du tror at de kan hjelpe deg med investeringene, sier Sletten.Aksjene som hun kjøpte for 100.000 kroner fra megleren, er i dag verdiløse.- Jeg er klar over at jeg gikk inn i disse avtalene av fri vilje, men jeg mener Verdispar burde ha informert meg om at min megler hadde sluttet på grunn av rusmisbruk, sier Sletten.Verdispar beklager på det sterkeste det som har skjedd.