Megler frykter ytterligere børsfall

-Kortsiktig kan man få noen rekyler opp, men jeg synes ikke det ser bra ut i det lange bildet, sier en megler. I dag faller Oslo Børs videre.

Børs

I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 295,46 poeng, ned 0,84 prosent. En megler TDN Finans har vært i kontakt med sier at han ikke ser lyst på fremtiden.-Oslo Børs faller med resten av Europa i dag. Det er så langt en dag uten de helt store nyhetene, men tendensen er negativ. Det man skal merke seg er at det skjer veldig lite på oppsiden, selv med gode makrotall som vi fikk i går, virker det som kjøperne har fått det de skal ha, sier en megler til TDN Finans.-Jeg tror det meste positive er priset inn og jeg venter at Oslo Børs vil falle i tiden fremover, kortsiktig kan man få noen rekyler opp, men jeg synes ikke det ser bra ut i det lange bildet, avslutter megleren.

Nyheter
Børs