Meglerhus med tre ferske aksjetips

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg om en aksje du bør handle omgående og to andre som kan kjøps-attraktive om kort tid.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities tar i en rapport tirsdag blant annet for seg Telenor-, Norsk Hydro- og Yara-aksjen.Førstnevnte har allerede fått en kjøpsanbefaling fra meglerhuset, mens de to andre snart kan komme til å få det.- Telenor har dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 55 kroner. Videre oppgang indikeres. Noe støtte rundt 61 kroner, lite motstand over dagens nivå. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 70 kroner og stopp 60,90 kroner, skriver meglerhuset i rapporten.Når det gjelder de to andre aksjene følger meglerhuset deres utvikling nøye akkurat nå.Norsk Hydro har et gap ved 37,50 kroner og i tillegg trendgulv ved dette nivået. Hvis aksjen skulle falle ned mot dette nivået ser den kjøpsverdig ut. Yara-aksjen på sin side fortsetter nedover, vi overvåker området 181-183 kroner for nytt kjøp, kan man lese i rapporten.