Meglerhusets heteste aksje-tips akkurat nå

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hva de anser som markedets mest attraktive lekkerbiskner akkurat nå.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities tar i en rapport torsdag for seg to aksjer de mener man bør handle og to som kanskje bli attraktive for kjøp fremover.De fire det i denne omgang er snakk om er Seadrill, Orkla, SAS samt PGS. Førstnevnte aksje er i følge meglerhuset inne i en klart stigende trend.- Seadrill ga et viktig kjøpssignal tidligere i vår ved brudd opp gjennom 65 kroner. På kort sikt har aksjen dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom 100 kroner. Videre oppgang indikeres og det er lite motstand før rundt 120 kroner. Støtte ved 114 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 130 kroner og stopp 113 kroner, kan man lese i rapporten.Også Orkla-aksjen får en klar kjøps-anbefaling fra Christiania Securities.- Orkla har gitt et klart kjøpssignal ved brudd opp gjennom 50 kr på høyt volum. I tillegg er motstand fra tidligere topper rundt 53 kroner brutt. Det er lite tydelig motstand over dagens kurs og videre oppgang indikeres. Ved en eventuell korreksjon ned burde det være noe støtte rundt 53 kroner og 52 kroner og sterk støtte nede ved 50 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 59 kroner og stopp 51,50 kroner.Når det gjelder SAS-aksjen og PGS-aksjen følger meglerhuset begge verdipapirene nøye for tiden. Begge kan bli aktuelle for kjøp om kort tid.- SAS ser fortsatt bra ut som et bullish tradingcase med sin cup&handle-formasjon. Alle dippene skal kjøpes så lenge kursen er over 4,50 kroner. Vi har trailet opp stoppen til 4,80 kroner på caset som vi tok ved 4,50 kroner. Med hensyn til PGS-aksjen så har den trendgulv og tidligere topp ved 51 kroner. Hvis aksjen kommer ned mot dette området ser den kjøpsverdig ut, skriver meglerhuset i rapporten torsdag.