Meglersjef med dagens stalltips

- Vi anbefaler kunder å vekte ned sin aksjeeksponering nå, sier meglersjef.

Tirsdag ettermiddag stiger Oslo Børs mer enn de øvrige europeiske børsene. Hovedindeksen står for øyeblikket i 326,94, opp 1,59 prosent.- Vi klarer ikke å bli så veldig positive, selv om det er en positiv børs i dag. Detaljhandelstallene fra ICSC-Goldman Sachs' ukentlige rapport var dårlig, samtidig som Baltic Dry-indeksen fortsetter å falle, sier en meglersjef til TDN Finans, som mener at Oslo Børs er på et for høyt nivå i forhold til oljeprisen.- Vi anbefaler kunder å vekte ned sin aksjeeksponering nå, fortsetter han.I skrivende stund står Brent-oljen (november-kontrakten) i 70,11 dollar fatet, opp 2,07 prosent. WTI-oljen er opp 2,17 prosent, til 71,45 dollar fatet.Les også: Oljeprisen til bunns