Meglersjef og analytiker om REC-rally

En meglersjef og en analytiker kommenterer dagens REC-rally,

Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen

REC-aksjen stiger hele 8,3 prosent til 53,70 kroner.- Aksjen stiger uten at det har kommet noen nyheter. Det er en sektor som har fått ekstremt mye juling på frykt for prisfall, noe som har gjort at mange har sittet short i sektoren, og da sektoren kommer ganske kraftig opp igjen, stiger REC, sier en meglersjef til TDN Finans.RECs største waferkunde, Q-Cells, har nå kapitalmarkedsdag. Presentasjonsmaterialet blir lagt ut klokken 14:00 på selskapets nettside.Analytiker Håkon Levy i Fondsfinans mener det er meget sannsynlig at det er informasjon fra Q-Cells' kapitalmarkedsdag som påvirker REC-kursen.- Det er flere tegn på økende etterspørsel i tredje kvartal, sier han.