Mest rødt på børsene i Asia

De toneangivende børsene i Asia viste svakhetstegn onsdag. Her er noe av det som preget børsdagen.

En Tokyo-borger går forbi en aksjetavle i byen - Foto: Scanpix

De fleste Asia-børsene endte ned onsdag. I Kina falt Shanghai Composite-indeksen 1,75 prosent. Stålprodusenter og shipping trakk markedet ned på svak prisutvikling. Hang Seng falt 0,7 prosent. Kinas største distributør av farmasøytiske produkter, Sinopharm, debuterte på Hong Kong-børsen med en oppgang på rundt 20 prosent.I Sør-Korea falt Kospi-indeksen 0,43 prosent. Selskaper som Hynix og Hyosung var blant taperne, men bilsektoren - med Hyundai Motor i spissen - ga støtte til markedet etter en positiv rapport på salgsutsikter i Europa.Blant lyspunktene i Asia/Stillehavs-regionen var Australia-børsen, som la på seg 1,5 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.