Nå prises det inn KONKURS i DNO

- Akkurat nå er det relativt høy konkurssannsynlighet i DNO, sier sjefanalytiker. Uroen rundt oljeselskapet fortsetter å herje.

Oljearbeidere - Foto: AP

Uroen rundt oljeselskapet DNO fortsetter tilsynelatende med uforminsket styrke, og torsdag morgen åpnes det igjen for salg av DNO-aksjen.Nå mener sjefanalytiker for kredittobligasjoner Lars Kirkeby i Nordea Markets at konkurssannsynligheten i DNO er overhengende.- Det er etter min oppfatning en reell konkurssannsynlighet i DNO, sier Kirkeby til dn onsdag.Kirkeby begrunner til uttalelse med at lånene til oljeselskapet raser i verdi. DNO har en samlet gjeld på 1,9 milliarder kroner og tirsdag ble to av disse lånene omsatt til meget lave kurser.- DNO er en gøyal daytraderaksje som svinger mye opp og ned, men som obligasjonseier bør en nok se på andre selskaper som har litt mer stabile fremtidsutsikter, sier Kirkeby.