Nå stiger aksjene på Wall Street

Gode makrotall sørger for at aksjene på Wall Street stiger. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her. (Oppdatert)

Foto: Scanpix
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Tre minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,12 prosent og står i 2.006,69 poeng mens Dow Jones står i 9.461,60 poeng etter en nedgang på 0,37 prosent.Utviklingen kan du følge her.Klokken 16.00 norsk tid ble det kjent at den amerikanske innkjøpssjefsindeksen ISM endte på 52,9 i august, mens analytikerstanden så for seg en indeks på 50,5.- I dag er nok alles øyne rettet mot det ene av denne ukens to viktigste nøkkeltall, nemlig innkjøpssjefsindeksen ISM fra USA. Både vi og konsensus regner med at ISM stiger videre i august og bryter den viktige grensen på 50, skrev analytiker Katrine Boye i dagens rapport fra Nordea.Klokken 16.07 norsk tid har Nasdaq-indeksen gått opp 1,27 prosent og står dermed i 2.034,53 poeng mens Dow Jones står i 9.556,59 poeng etter en oppgang på 0,64 prosent.ICSC-Goldman Sachs' ukentlige detaljhandelsrapport viser at den amerikanske detaljhandelen var ned 0,5 prosent på ukebasis pr 29. august. På årsbasis var nedgangen på 0,7 prosent.

Nyheter
Børs