- Naturlig å tro de vil kjøpe flere REC-aksjer

Oljeservice og REC viser vei på Oslo Børs fredag ettermiddag. En megler kommenterer.

REC-logo og solcellepanel fra selskapet - Foto: Finansavisen

Oslo Børs utvikler seg flatt fredag ettermiddag, og er opp marginale 0,07 prosent til 325,57 poeng. En megler TDN Finans har snakket med fokuserer på oljeservice og REC.- Det er bra trøkk i oljeservice, der sektoren har gått spesielt bra i USA den seneste tiden. Aker Solutions og PGS prises for eksempel fortsatt mye lavere enn i resten av Europa, unntatt Seadrill grunnet dypvannseksponeringen, sier han.Når det gjelder REC, peker megleren på at Fidelity i går flagget over fem prosent.- Da er det naturlig å tro at de vil kjøpe flere aksjer, eller så hadde de holdt seg under fem prosent. I tillegg er det bra driv i de andre solaksjene, sier han til nyhetsbyrået.REC-aksjen stiger 4,96 prosent til 51,90 kroner. Volumet på 896 millioner kroner gjør aksjen til dagens nest mest omsatte.