Nervøs åpning på Wall Street

Alle venter på hva Ben Bernanke har å si.

To tradere på NYSE - Foto: AP

Dow Jones-indeksen åpner opp, men vender raskt ned og holder seg rundt nullen i åpningen. Det samme gjelder både S&P 500 og Nasdaq.Følg verdens indekser i sanntid herBernankeDet største fokuset onsdag er rentemøtet i Federal Reserve. Det er ventet at sentralbanksjef Ben Bernanke holder renten uendret, men ordlyden av hva Bernanke sier kan påvirke markedene.- Det er først og fremst viktig om Fed kommer til å si noe om exit-strategier. Nå tror vi det er for tidlig for Fed å begynne å annonsere og gå inn i detalj når det gjelder exit-strategier, men det er det som er i markedet fokus på møtet, sier rentestrateg Jussi Hiljanen i SEB til News Agency Direkt, ifølge SIX News.OljeKlokken 16:30 presenterer Department of Energy tallene for oljelagrene, som trolig vil ha innvirkning på oljeprisen. I forkant av tallene omsettes et fat nordsjøolje for 69,39 dollar per fat, mens den amerikanske letteoljen handles for 71,14 dollar per fat.